Andra Arkitekter

Om Andra Arkitekter

Vi sätter arkitekturen främst!

Andra prickar

Andra Arkitekter grundades 2020. Vårt mål är att skapa vackra, funktionella byggnader med hög kvalitet. Som arkitekter och designers älskar vi alla typer av formgivning och gestaltning. Vi jobbar med alla typer av projekt men främst bostäder, villor och projekt i den mindre skalan. Är ni intresserade av ett arkitektritat hus, en skiss eller råd om hur ni ska tänka kring ert projekt så står vi gärna till er tjänst.

Vi brinner för hållbarhet och samarbetar gärna kring utmaningen att bygga med så lågt klimatavtryck som möjligt med energieffektiva tekniska lösningar.

Våra tjänster

Vi erbjuder alla projektets faser från skiss till bygglov och bygghandlingar. Vi ger råd gällande materialval, konstruktion och gestaltning. Under processen erbjuder vi presentation av projekten i form av ritningar, bilder och 3d-modeller. Detta innefattar en digital modell av huset som vi går omkring i tillsammans. Vi kan också göra en visning i VR.

 

Andra Arkitekter startades av Andreas Amasalidis SAR/MSA, utbildad vid arkitektskolan i Lund och AHO i Oslo. Han har efter arkitektexamen 2011 arbetat bland annat på Wingårdhs arkitektkontor, Johan Sundberg arkitekter och Agneta Hahne arkitekter. 

Vinnare av kakeltävlingen 2011 och grundare av arkitekturprojektet Anamanarau 2012. Publiceringar har skett i bland annat tidskriften Arkitektur, Disajn, Lera och byggahus.se.

Nuvarande och tidigare medarbetare

Andreas Amasalidis, Janice Kim, Saniye Mesut

 
Kommande medarbetare
Just nu söker vi ingen ny personal.
Praktikantansökningar hanteras vid förfrågan.
 
 
Formalia
Andra arkitekter är medlem i Sveriges arkitekter, innehar konsultansvarsförsäkring, F-skatt och är registrerad för moms i Sverige. Vi följer branschstandarden för arkitekter ABK09 (Allmänna Bestämmelser för Konsultuppdrag) fastställd av Byggandets kontraktskommitté.

Andra arkitekter verkar under aktiebolaget Hässleberga Holding AB org nr 559119-3445.Andra prickar
Andra symbol