Andra Arkitekter

Arkitekt i Lund

Anlita arkitekt i Lund

Andra prickar

Ska ni bygga nytt?

När man ska bygga nytt kan det vara klokt att ta hjälp av en arkitekt. På Andra arkitekter har vi lång erfarenhet av att rita villor för privatpersoner. Vi hjälper till med bygglov och allt som har med hus att göra. 

Att anlita arkitekt är som att gå till skräddaren. Med en arkitekt får du hjälp att forma ditt hus exakt efter dina egna behov och önskemål.

Med hjälp av en arkitekt får du stöd genom hela byggprocessen vare sig det gäller nybyggnad av en villa, ombyggnad, tillbyggnad eller attefallshus. När man bygger nytt finns det detaljplaner och byggregler att förhålla sig till och en arkitekt kan hjälpa dig med detta. 

På Andra arkitekter erbjuder vi en första gratis konsultation för att diskutera ert projekt. 

Ring eller mejla så träffas vi och pratar om ert projekt. Vi ses på Västergatan i Malmö eller på er tomt.

andreas@andraarkitekter.se

+46 (0)706-985518

 

Andra Arkitekter startades av Andreas Amasalidis SAR/MSA, utbildad vid arkitektskolan i Lund och AHO i Oslo. Han har efter arkitektexamen 2011 arbetat bland annat på Wingårdhs arkitektkontor, Johan Sundberg arkitekter och Agneta Hahne arkitekter. 

Vinnare av kakeltävlingen 2011 och grundare av arkitekturprojektet Anamanarau 2012. Publiceringar har skett i bland annat tidskriften Arkitektur, Disajn, Lera och byggahus.se.

Se våra projekt här

 

Andra prickar
Andra symbol